Ministry Architects

Wij bieden een luisterend oor en begeleiden leiders die hun kerkelijke gemeente, talent en visie optimaal tot hun recht willen zien komen. We horen graag meer over hun dromen en/of uitdagingen en begeleiden hen, indien gewenst, vervolgens in hun voortgangsproces. De afgelopen jaren hebben we zowel voorgangers als oudstenteams begeleid en we zijn enthousiast over de positieve veranderingen die we hebben gezien.

Onze activiteiten bestaan uit veranderingen aanbrengen als ook vernieuwen in combinatie met het optimaliseren van bedieningen.

Media Services en Productie

Het coördineren, bewerken en vertalen naar o.a. het Frans en Nederlands van de meer dan 250 televisie uitzendingen onze sprekers , behoort jaarlijks tot één van onze voornaamste activiteiten. Op verzoek van deze zelfde opdrachtgevers, hebben we ook boeken en websites vertaald. Daarnaast  hebben we op verzoek van Gateway Worship de muziekproductie ‘Voor eeuwig dichtbij U’ opgenomen en uitgebracht waarop hun muziek in het Nederlands is te beluisteren. Diverse nummers van dit album zijn dan ook opgepakt door Opwekking en door andere worship leaders. Twee jaar later volgde een vergelijkbare opdracht van de Singaporese New Creation Worship Band om een cd in het Nederlands en Duits te vertalen. Deze muziekproducties kregen de naam ‘Lied van Genade’ en voor Duitsland ‘Gnade lädt mich ein’.

Voor onze opdrachtgevers verspreiden wij hun toespraken op prominente Nederlandse televisiestations en hebben aanvullende mediacontacten in Europa. We zijn bekend met de daarbij horende tarieven en afspraken en coördineren meer dan 250 televisie-uitzendingen per jaar. Eveneens verzorgen wij de klantenservice die hierdoor wordt gegenereerd. We bieden een luisterend oor aan kijkers en distribueren dagelijks de boeken en overige producties die via de verschillende webshops worden geplaatst.

Publishing

Wij vertalen ook boeken van internationale sprekers/auteurs die we vervolgens uitbrengen op de Nederlandse markt. De afgelopen jaren deden we dit onder andere voor Joyce Meyer, Bayless Conley, Robert Morris en Paul de Jong (Australië). Hun boeken worden dagelijks verkocht en vormen een inspiratiebron voor velen. Als Groeneveld & Partners begeleiden we het productieproces van A tot Z. Wij werken met ervaren vertalers en grafisch ontwerpers die bekend zijn met het gedachtegoed van de auteurs voor wie we de opdracht uitvoeren. Onze dienstverlening bestaat uit het vertalen en redigeren van het manuscript, vormgeving, budget bewaking, aanvraag ISBN en barcode, productie en advies over de marketing & distributiemogelijkheden.

Boeken Songs

Streaming

Livestreaming biedt aanzienlijk veel meer mensen de gelegenheid om een onderdeel te zijn van een kerkdienst of evenement. Dankzij devices als laptops, smartphones en tablets zijn geïnteresseerden en toevallige bezoekers in de gelegenheid om via internet te kijken waar en wanneer zij willen. Een kans bij uitstek om ook uw publiek te vermenigvuldigen. Wij kunnen tijdens uw kerkdiensten, concerten en evenementen u van deze service voorzien en adviseren  graag hoe we deze techniek kunnen inzetten om meer mensen te bereiken met uw boodschap (strategie, onderhandelingen, implementeren, budgettering, rapportage, etc.).

 

Gerealiseerde projecten:

 • Joseph Prince bij Holy Spirit Night Stuttgart
  • Talen Italiaans, Nederlands en Hongaars
  • Live 330.000 volgers (t.o.v. 10.000 arena-bezoekers)

 

 • Nick Vujic – Global Outreach day
  • Talen Duits en Engels
  • Live 6.000 volgers (t.o.v. 4.000 bezoekers)

 

 • Jong en Vrij
  • Maandelijkse streaming naar meerdere locaties